Zodra u ons park oploopt ziet u meteen dat het beslist geen gewoon standaard recreatiepark is maar een uniek plekje op de Veluwe.
De Beertjes Hoeve is een klein recreatiepark gelegen in een mooi wandel en fietsgebied zonder bingo of ander vermaak.Het park telt 70 staanplaatsen en 4 zomerhuisjes.

De staanplaatsen liggen allemaal beschut en volop in de zon, zodat u al vroeg in het voorjaar kunt recreëren.
Het terrein van de BeertjesHoeve is autovrij, voor uw auto is voldoende parkeergelegenheid en heeft u bagage te vervoeren dan hebben wij speciale karretjes hiervoor.
Ook honden zijn toegestaan mits u ze aan de lijn houdt en buiten het terrein uitlaat.
Veel gestelde vragen over het coronavirus

Ondertussen kan niemand er meer onderuit: het coronavirus (COVID-19). Wij begrijpen dat het voor veel aanstaande gasten of gasten die al een reservering hebben staan de nodige vragen oplevert. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen bij elkaar gezocht en op deze pagina verzameld. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij blijven per mail (ina@regochaletparkbeheer.nl) bereikbaar.

Kan ik nog wel op recreŽren het park, vanwege het coronavirus?

Ja, u kunt gewoon op vakantie gaan!†Onze parken volgen de regelgeving van de overheid. Vakantieparken hoeven op dit moment†nog niet hun deuren te sluiten voor verhuur en kamperen. †

Gelden er op de parken extra regels ten aanzien van de hygiŽne?

Wij adviseren onze gasten om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Uiteraard houden wij onze medewerkers hier ook aan.
- Was je handen regelmatig met water en zeep;
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
- Schud geen handen;
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na eenmalig gebruik weg;
- Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Daarnaast hanteren wij onderstaande aanvullende maatregelen.
- Het eerste contact met de receptie op het park verloopt zoveel mogelijk via mobiele telefoon.
- Betalingen moeten met de pin worden voldaan

De schoonmaak heeft altijd al onze grote aandacht, de huidige inzet is in principe voldoende. In het geval van constatering van corona op het vakantiepark worden extra maatregelen getroffen. Deze worden dan volgens de landelijke richtlijnen uitgevoerd.

Ik heb een jaarplaats op het recreatiepark. Welke regels gelden er voor mij?

Het is niet verboden om gebruik te maken van uw eigen (sta) caravan of chalet. Wij rekenen er op dat jullie zelf verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, bijvoorbeeld door de regels van het RIVM in acht te nemen, ook met betrekking tot bezoek ontvangen. Verder adviseren wij jullie niet naar onze parken te komen wanneer jullie in een gebied wonen waar veel corona gevallen bekend zijn of jullie je niet zo lekker voelen.†

Tevens zal u geen beroep kunnen doen op onze technische dienst†(met uitzondering van noodgevallen). Informeren is altijd mogelijk.†